Спряхме го, защото колата криволичеше по улицата, казаха униформените  Шофьор

...
Спряхме го, защото колата криволичеше по улицата, казаха униформените  Шофьор
Коментари Харесай

Шофьор нападна полицаи, опитващи да го проверят

Спряхме го, тъй като колата криволичеше по улицата, споделиха униформените 

Шофьор атакува служители на реда по време на инспекция измежду бял ден. Случаят е от Мизия, оповестява Нова тв. В първия ден на Коледа към 14.30 ч. чиновниците на реда спрели лек автомобил по една от улиците в града.

Зад кормилото бил 45-годишен мъж, който още в първия миг почнал да се държи жестоко и надменно. Когато служителите на реда му поискали документи, напрежението сред лидера и униформените ескалирало още повече.

„ Спряхме го, тъй като колата криволичеше по улицата. Мъжът е от престъпния континент и няма брошура. Беше очевидно несъответстващ ”, изясни в ефера на „ Здравей, България ” младши контрольор Георги Георгиев. „ Имаме камери в патрулката. Нападението е снимано. След като спряхме водача, го помолихме да излезе, с цел да му вземем проба за алкохол. Той стартира да се държи нападателно и ни посегна. В опит да му сложим белезниците, ме удари в кръста, само че успяхме да го арестуваме ”, разяснява автоконтрольорът Тихомир Хубенов.

Автомобилът не е лишен от водача, свалени са регистрационните му табели, тъй като е отказал да даде проба. Полицаите прецизираха, че на мъжа ще му бъде сформира акт.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР